Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Profili

Kompania ELKA S.A u krijua në vitin 1993 me synim kryesor importimin dhe shpërndarjen në treg të produkteve të saj si dhe importimin dhe shpërndarjen ekskluzive të markave të njohura jo vetëm në Ballkan por edhe në të gjithë botën.

Aksioneri i vetëm i kompanisë është z. Lefter Kallo, i cili e drejton atë që në momentin e krijimit.

Në vitin 2007 kompania zgjeroi kapitalin e saj dhe bëri investime shumë të rëndësishme me ndërtimin e Fabrikës për prodhime brumi, duke filluar nga linja për prodhimin e kruasanëve Belino, dhe më vonë me linjën për prodhimin e kruasanëve Replay.

Ne Janarin e ketij viti Kompania nxori ne treg Produktin me te ri, Kruasanin DAILY.

elka-vrisera1 elka-vrisera2 ELKA-Fugon01
replay-031 replay-061