Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Produktet e linjes se prodhimit të kruasanëve

Në fabrikën e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino, Replay dhe Daily

BELINO-Mbushje-Krem-Kakao-S Croissant-Replay01-S
daily-croisant01-S