Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Mundesi karriere

ELKA nje nga kompanite me te medha dhe me prestigjioze ne fushen e shperndarjes dhe promovimit te produkteve ushqimore dhe industriale ju ofron shume mundesi punesimi dhe aftesimi profesional.

Behuni pjese e stafit te ELKA S.A