Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Partneret

Duke patur si synim kryesor cilësinë e lartë kompania ELKA ka ekskluzivitetin e përfaqësimit dhe të shpërndarjes së markave të përzgjedhura nga Greqia dhe Europa.

ion-logo2 Minerva_logo Benckiser-logo
logo_vikos Bovin_Logo MAXI
pelito Lavdas_logo  Trata logo