Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Produkte Elka

 

 

produktet-elka-belino3 produktet-elka-daily3 produktet-elka-replay3
Konserva-Tonos-Via-Mare-Vaj-2S ELKA44_S Baretti-brand 
Kikirike_Elka-01-2S 01-AL-2