Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Vleresime dhe cmime

Elka S.A. u vleresua ne Paris ne daten 11 prill 2011 nga International Star for Leadership in Quality, Konventa BID Q.C 100, me Cmimin e Arte me motivacion "Arritje te shkelqyera ne biznes", per kembengulje dhe lider ne persosmeri dhe cilesi, ne perputhje me QC 100 TCM (Menxhimi total i kualitetit).

BID promovon kulturen e cilesise ne 173 vende te botes me cmime dhe QC 100 TCM (Menxhim total i kualitetit). kompania jone pranon cilesine si faktor i zhvillimit per t'u bere me konkuruese.

Certifikata IFS e leshuar ne auditimin e dates 21 Korrik 2011, ne perputhje me procedurat e TÜV NORD CERT, certifikon ELKA S.A ne kategorine e prodhimit buke dhe produkteve te pjekura per gamen e prodhimit te kruasant i cili ploteson kerkesat ne nivelin me te larte. Kjo certifikate eshte e vlefshme deri me 6 Qershor 2012.
certifikate-cilesie-elka-11 certifikate-cilesie-2-elka-11