Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Vleresimin me ÇMIMIN PLATIN ERA, 2013

ELKA SA u vlerësua nga Business Initiative Directions me Çmimin Platin ERA në kategorinë  “Çmime Ndërkombëtare për Cilësi”  për angazhimin në cilësi dhe përsosmëri gjatë ceremonisë së Konventës Ndërkombëtare për Cilësinë që u mbajt në Gjenevë më 9 dhe 10 Mars, 2013.

Kompania ka fituar këtë çmim bazuar në kriterin e cilësisë, kënaqësisë së konsumatorit si dhe për inovacion, efikasitet dhe lidership.Çmimi-Platin-ERA-2013-S


Qëllimi kryesor i kësaj konvente është të promovojë kulturën e cilësisë së kompanive, duke vlerësuar prestigjin e kompanive të shquara nga e gjithë bota, cilësinë, ekselencën dhe menaxhimin në sektorë te rëndësishëm të biznesit, industrisë së prodhimit dhe të shërbimeve.