Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

FOOD EXPO GREECE

Ju ftojmë të na vizitoni në panairin Food Expo në Metropollitan Expo Center, Athinë – Greqi, 19 – 21 Mars 2016.

Do të na gjeni në Hall 3, D 11.

Ju mirëpresim!