Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Panairi ISM – Keln, Gjermani

Edhe këtë vit, marrim pjesë në ISM Expo - Këln. Ju mund të na gjeni në Sallën 11.1 / Stenda F-010.
 Nga 29.01.2017 në 01.02.2017.

 Ejani dhe na vizitoni!

Keln-post-270117-S