Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Panairi ISM – Keln, 2018

Për te 8-in vit rresht, morëm pjesë në panairin më të madh tregtar në botë për ëmbëlsira dhe ushqime.

Ju falenderojme qe na vizituat!

Jeni te mirëpritur vitin e ardhshëm!

ELKA--ISM-2018-150218-2-S