Elka S.A

GreekEnglish (United Kingdom)

Cilësi pranë Jush

green

Linja e prodhimit.


Një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi.

green

Prodhimet tona.


Në linjen e prodhimit të kruasanëve prodhohen markat Belino dhe Replay

Rrjeti i shperndarjes.blue


Nje rrjet i plote shperndarjeje qe garanton sherbim cilesor ndaj konsumatorit dhe partnereve tane.

Fabrika për prodhime brumi, Linja e prodhimit të kruasanëve

Në vitin 2007 kompania ELKA ndërtoi një nga fabrikat më perfekte dhe më moderne në Ballkan për prodhime brumi. Me kriter standartet e larta dhe nje kontroll cilësor strikt fabrika filloi me linjën e kruasanëve Belino, Replay dhe Daily.

replay-031 replay-061 replay-036
replay-038 replay-041 replay-044
replay-060 replay-048 replay-058