European Quality Award 2013

Elka S.A. fitoi çmimin “European Quality Award”, çmimin Europian të cilësisë për cilësinë e lartë të produkteve tona në përputhje me standardet Europiane, në ceremoninë "International Socrates Award në Montreux, Zvicër në 1 Korrik, 2013. Ky çmim vlerëson përkushtimin e ELKA SA për të siguruar cilësi superiore të produkteve rrit kompeticionin në tregjet Europiane dhe botërore dhe nënvizon menaxhimin e suksesshëm dhe rritjen dinamike të kompanisë. Ne premtojmë se do të vazhdojmë të sjellim produkte me cilësi të lartë tek konsumatori, çdo ditë.