Çmimi Platinum Century International Quality ERA 2013

Çmimi Platinum Century International Quality ERA 2013

Ne fituam çmimin “Platinum Century International Quality ERA Award” për përkushtim ndaj cilësisë dhe përsosmërisë, gjatë konferencës ndërkombëtare të cilësisë "International Quality Convention" në Gjenevë, në 9 dhe 10 Mars 2013. Çmimi u bazua në cilësi, kënaqësinë konsumatore, inovacion në biznes dhe lidership. Qëllimi i konferencës është promovimi i kulturës së cilësisë dhe njohja e kompanive prestigjoze në botë, cilësisë, përsosmërisë , inovacionit në biznes, industrisë së prodhimit dhe shërbimit.