Kompania më e mirë e vitit 2011

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë në Gjirokastër, i dha kompanisë ELKA S.A. çmimin si kompania më e mirë e vitit në 2011, midis 2,500 kompanive. Kompania jonë eksporton produkte ëmbëlsirash në 14 vende, 8 nga të cilat janë pjestare të Bashkimit Europian.