ISM Fair 2019 në Këln, Gjermani

Do të jemi pjesë e panairit ISM! ISM është panairi më i madh në botë për ëmbëlsirat, ku qindra kompani prestigjoze nga i gjithë globi hapin stendat dhe reklamojnë produktet e tyre! Njëra prej tyre jemi edhe ne! Nëse ndodheni në Këln, Gjermani, nga data 27 deri më 31 janar, ju presim në stendën tonë! Na gjeni në Hall 11.1, Stand F010.

Kur?

27 – 31.01.2019

Ku?

ISM Fair 2019 në Këln, Gjermani, Hall 11.1, Stand F010

Ju mirëpresim!