Llotaria e Madhe Elka dhe Frito Lay

Kompanitë “Frito Lay” dhe “ELKA” organizoi një llogari në qendrën tregtare TEG të shtunën në 1 Qershor në Tiranë.

Pjesëmarrja ishte e madhe me mbi 30.000 pjesëmarrës në garë për të fituar 110 dhuratat e ofruara.

“Frito Lay” dhe “ELKA” falënderojnë të gjithë pjesëmarrësit dhe i informojnë që shumë shpejt do të organizojmë llotari të tjera.

Lista e fituesve

Fituesit e 2 udhëtimeve në Antalia, Turqi janë:
 • Erla Avdia (Tirane)
 • Fabiola Shahini ( Tirane)
Fituesit e 4 iPhone 5 janë:
 • Klaudia Cela (Tirane)
 • Sajdi Meko (Pogradec)
 • Gledis Koco (Tirane)
 • Ermira Ramja (Shkoder)
Fituesit e 4 iPad 4 janë:
 • Nida Petre (Pogradec)
 • Kejdi Ceni (Tirane)
 • Bruno Koci (Tirane)
 • Gibora Gjoti (Bilisht)
Fituesit e 5 Televizorëve LCD Samsung 32" janë:
 • Sindi Ferazovici (Tirane)
 • Eron Skenderaj (Tirane)
 • Kristi Marinaj (Tirane)
 • Luljeta Leka (Tirane)
 • Eglantin Sinaj (Tirane)
The winners of 15 Nokia Asha phones are:

 • Arber Tafani (Tirane)
 • Edvin Dajci (Tirane)
 • Liljana Zela (Tirane)
 • Evliat Lice (Pogradec)
 • Fisnik Bino (Tirane)
 • Suena Kranjani (Tirane)
 • Brajan Kovaci ( Tirane)
 • Dea Bejleri (Korce)
 • Selma Dushku (Tirane)
 • Kostela Turshinka (Pogradec)
 • Klodjana Mata (Tirane)
 • Rejan Pashnjari (Durres)
 • Raisa Cani (Korce)
 • Apostol Muzho (Bilisht)
 • Deni Allamani (Tirane)
 
The winners of 10 BMX Mehia bikes are:

 • Kevi Beqo (Tirane)
 • Anis Sinaj (Lushnje)
 • Amarilda Peri (Tirane)
 • Kevisa Zere (Korce)
 • Melisa Borisha (Tirane)
 • Vladimir Kajo (Berat)
 • Marta Gina (Lushnje)
 • Alesio Brari (Tirane)
 • Frensis Ajdinaj (Fier)
 • Fabio Kapedani (Lushnje)
 
Fituesit e 21 aparatëve fotografikë Canon:
 • Ajni Veizi (Kavaje)
 • Rebeka Borisha (Tirane)
 • Arjen Manxhari(Pogradec)
 • Miguel Sollufi (Peqin)
 • Klodiana Mata (Tirane)
 • Flojera Merko ( Fier)
 • Elona Allmuca (Tirane)
 • Kristina Shkembi (Bilisht)
 • Gentian Zenaj (Ballsh)
 • Endri Zela (Tirane)
 • Klinti Bici (Durres)
 • Lulezim Avdyli (Erseke)
 • Serveta Tabaku (Tirane)
 • Jonid Bregasi (Fier)
 • Kleo Pishtari (Korce)
 • Selami Kosa (Shijak)
 • Ensar Dushku (Tirane)
 • Grejdi Agolli (Tirane)
 • Qamile Garuja (Tirane)
 • Klaudia Horanlli (Tirane)
 • Parisien Rrushi (Kavaje)
Fituesit e 10 Sony PSP janë:
 • Seit Cani (Tirane)
 • Flavio Mara (Pogradec)
 • Armelia Illi (Fier)
 • Ersi Mehilli (Tirane)
 • Antoneta Goga
 • Xhulio Braka (Fier)
 • Shaban Blliku (Lushnje)
 • Katerina Skoti (Bilisht)
 • Jola Krasniqi (Tirane)
 • Leonard Methasani (Tirane)
Fituesit e 40 MP4 janë:
 
 • Vojsava Mosko (Lushnje)
 • Uendi Pici (Pogradec)
 • Qani Mancellari (Pogradec)
 • Grigor Xhaxha (Vlore)
 • Andi Plaku (Durres)
 • Eneda Jonuzi (Durres)
 • Krista Hraulli (Tirane)
 • Fabio Borakaj (Tirane)
 • Anja Greca (Divjake)
 • Adela Uka (Sukth)
 • Xhemile Horanli (Tirane)
 • Klaus Mezini (Tirane)
 • Eglantin Kullolli (Pogradec)
 • Junis Baholli (Tirane)
 • Sedion Sehiti (Korce)
 • Armel Dita (Tirane)
 • Jona Agolli (Tirane)
 • Shpetim Myrtaj (Sarande)
 • Thodhori Vlashi (Sarande)
 • Alenta Dada (Tirane)
 • Saviola Lefi (Tirane)
 • Ina Semanjaku (Fier)
 • Brajan Zaimi (Lushnje)
 • Ridolin Ramci (Tirane)
 • Kristi Mefsha (Tirane)
 • Marilda Ziko (Durres)
 • Qirjaqi Xhaxho (Vlore)
 • Rexhina Dobjani (Kavaje)
 • Elvis Gjata (Tirane)
 • Antoneta Metellari (Durres)
 • Iliadha Gjura (Elbasan)
 • Nikolas Shtika (Korce)
 • Euxhenio Ndoja (Durres)
 • Ina Prifti (Tirane)
 • Enea Thanasi (Tirane)
 • Luis Koni (Durres)
 • Armanda Shkurta (Durres)
 • Albana Kocia (Tirane)
 • Amanda Pillati (Tirane)
 • Drin Shabani (Tirane)