Kikirikë Extra

Që në vitin 2005 Elka sjell në treg frutat e thata nën markën dhe emrin Extra. Extra sjell tek konsumatori vetëm fruta të thata të freskëta dhe me cilësi të lartë të përzgjedhura nga partnerët tanë të besueshëm.