Konserva Via Mare

Via Mare është marka e suksesshme dhe e besueshme e konservave që ka hyrë në treg në 2011. Mijëra konsumatorë shijojnë çdo ditë konservat e freskëta, të shijshme dhe cilësore të tonit dhe sardeleve Via Mare, të përzgjedhura me kujdes nga partnerët tanë të besueshëm.