Kruasante Daily

Daily është një markë kruasantesh për të gjithë familjen, prodhuar dhe tregtuar nga Elka që në 2010, në 17 tregje ndërkombëtare. Në 2017 hodhëm në treg markën Daily me logo dhe identitet të ri. Tashmë kruasantet Daily i gjeni në 5 shije, në paketime individuale, mini kruasantesh dhe multi-paketime.


 • MINI DAILY KRUASAN ME MBUSHJE KREM KAKAO

   

 • MINI DAILY KRUASAN ME MBUSHJE KREM KAKAO

   

 • MINI DAILY KRUASAN ME MBUSHJE KREM MILFEI

   

 • MINI DAILY KRUASAN ME MBUSHJE KREM MILFEI

   

 • MINI DAILY KRUASAN ME MBUSHJE MARMALATË KAJSIE

   

 • MINI DAILY KRUASAN ME MBUSHJE MARMALATË KAJSIE

   

 • MULTIPAKETIM DAILY KRUASAN FAMILJAR ME MBUSHJE KREM KAKAO 6*50G

   

 • MULTIPAKETIM DAILY KRUASAN FAMILJAR ME MBUSHJE KREM MILFEI 6*50G

   

 • MULTIPAKETIM DAILY KRUASAN FAMILJAR ME MBUSHJE MARMALATË KAJSI 6*50G

   

 • MULTIPAKETIM DAILY KRUASAN FAMILJAR ME MBUSHJE MARMALATË LULESHTRYDHE 6*50G

   

 • MULTIPAKETIM DAILY KRUASAN FAMILJAR ME MBUSHJE KARAMELE 6*50G

   

 • MULTIPAKETIM DAILY KRUASAN FAMILJAR ME MBUSHJE KREM KAKAO 10*50G

   

 • MULTIPAKETIM DAILY KRUASAN ME MBUSHJE MARMALATË LULESHTRYDHE 10*50G

   

 • MULTIPAKETIM DAILY KRUASAN FAMILJAR ME MBUSHJE MARMALATË KAJSI 10*50G

   

 • MULTIPAKETIM DAILY KRUASAN FAMILJAR ME MBUSHJE KREM KAKAO 5*50G

   

 • MULTIPAKETIM DAILY KRUASAN FAMILJAR ME MBUSHJE KREM MILFEI 5*50G

   

 • MULTIPAKETIM DAILY KRUASAN FAMILJAR ME MBUSHJE MARMALATË KAJSI 5*50G

   

 • DAILY KRUASAN ME MBUSHJE KREM KAKAO

   

 • DAILY KRUASAN ME MBUSHJE KREM MILFEI

   

 • DAILY KRUASAN ME MBUSHJE MARMALATË KAJSI

   

 • DAILY KRUASAN ME MBUSHJE MARMALATË LULESHTRYDHE

   

 • DAILY KRUASAN ME MBUSHJE KARAMEL

   

 • DAILY KRUASAN DOUBLE ME MBUSHJE KREM KAKAO DHE KREM MILFEI 5*50G

   

 • DAILY KRUASAN PA MBUSHJE 5*37G