Kruasante Replay

Kruasantet Replay i gjeni në shije të ndryshme si çokollatë, pralinë, kajsi dhe qershi. Replay është një markë multikategorike me paketim tërheqës dhe diferencues, që u hodh në treg me sukses në 7 tregje të ndryshme në 2010.