Familja e grupit Baretti po rritet! Urojme mire se ardhjen Orizit Baretti me cilësine me te lartë! Po lancojme katër produkte të reja orizi, të zgjedhura me kujdes nga prodhuesit grekë, te cilat dallohen për cilësinë e tyre supreme dhe shije të mrekullueshme.