Patatina Replay

Patatinat klasike të Replay i gjeni në disa shije si rigon, barbeque, djathë, keçap e shumë shije të tjera. Replay është një markë multikategorike me paketim të lezetshëm dhe diferencues që u hodh në treg me sukses në 2016, në 5 tregje të ndryshme.


 • REPLAY PATATINA ME KRIPË

   

 • REPLAY PATATINA ME SHIJE RIGON

   

 • REPLAY PATATINA TË VALËZUARA ME SHIJE KETCHUP

   

 • REPLAY PATATINA ME SHIJE DJATHI

   

 • REPLAY PATATINA ME SHIJE BARBEQUE

   

 • REPLAY PATATINA ME SHIJE PAPRIKA

   

 • REPLAY PATATINA TË VALËZUARA CHILLI

   

 • REPLAY PATATINA TË VALËZUARA ME SHIJE KETCHUP

   

 • REPLAY PATATINA TË VALËZUARA ME KRIPË

   

 • REPLAY PATATINA TË VALËZUARA ME SHIJE RIGON

   

 • REPLAY PATATINA TË VALËZUARA ME SHIJE BARBEQUE