Patatina të Përpunuara Replay

Patatinat e përpunuara Replay janë kategoria më e fundit nga Elka. Ato i gjeni në forma dhe shije të shumëllojshme, si pica, djathë dhe kikirikë. Replay është një markë multikategorike me paketim të lezetshëm dhe diferencues që u hodh në treg me sukses në 5 tregje të ndryshme në 2016.