Salca dhe Makarona Baretti

Baretti është një markë makaronash me cilësi, premium të prodhuara 100% me grurë durumi. Familja Baretti është rritur së fundmi me prezantimin në treg të salcave italiane të freskëta Baretti me domate të prera dhe të qëruara. Baretti ju siguron çdo gjë që ju duhet për gatimet me makarona!