MISIONI YNË

Misioni ynë është të jemi zgjidhja më e besuar e partnerëve tanë duke siguruar produktet më cilësore në çmimin më të mirë, për të rritur përfitimin e konsumatorëve dhe klientëve.


ARRITJET TONA

1993

Elka u themelua për të importuar dhe shpërndarë marka ndërkombëtare në Shqipëri, me qëllimin për të shtuar vlerë te konsumatorët. Elka filloi ndërtimin e një rrjeti shpërndarje i cili në mënyrë të vazhdueshme u bë modeli i suksesshëm që kompania ka vendosur sot.

2007

Elka investoi në blerjen e një fabrike të prodhimit të kruasantëve, e cila deri atëherë ishte pjesë e ION S.A. dhe vazhdoi të prodhojë një gamë të gjerë të markave kryesore në tregun e kruasantëve (Belino, Replay dhe Daily) që fituan edhe çmime europiane të cilësisë.

2016

Në vitin 2016, Elka futi kategorinë e patatinave të përpunuara dhe zgjeroi kapacitetin e saj prodhues duke ndërtuar dy njësi të reja prodhimi për patatina dhe ushqime të përpunuara dhe nisur me sukses Replay Snacks.

ÇMIMET

elka awards

Elka S.A. ka fituar shumë çmime ndërkombëtare për cilësinë e lartë të produkteve dhe shërbimeve të ofruara nga kompania:

  1. “Ylli Ndërkombëtar për Lidership në Cilësi” në Konferencën Business Initiative Directions QC100 (Paris 2011)
  2. “Çmimi i Platinit ERA në kategorinë "Çmime Ndërkombëtare të Cilësisë” për angazhimin e kompanisë në Cilësi dhe Përsosmëri, në Kuvendin Ndërkombëtar të Cilësisë (Gjenevë 2013)
  3. "Çmimi Evropian i Cilësisë për cilësinë e lartë të produkteve në përputhje me standardet Evropiane, në Çmimet Ndërkombëtare të Sokratit (Montreux 2014)
elka awards