• ION ÇOKOLLATË E ZEZË

   

  • Date 01/02/2018
  • Category ION, ION
 • ION ÇOKOLLATË QUMËSHTI ME BAJAME

   

  • Date 01/02/2018
  • Category ION, ION
 • ION ÇOKOLLATË QUMËSHTI

   

  • Date 01/02/2018
  • Category ION, ION
 • ION BREAK ÇOKOLLATË QUMËSHTI ME LAJTHI TË PLOTË

   

 • ION BREAK ÇOKOLLATË QUMËSHTI ME BAJAME

   

 • ION BREAK ÇOKOLLATË QUMËSHTI ME RRUSH DHE BAJAME

   

 • ION BREAK ÇOKOLLATË E BARDHË ME RRUSH, BAJAME DHE LAJTHI

   

 • ION BREAK ÇOKOLLATË QUMËSHTI ME BORONICË DHE BAJAME

   

 • ION BREAK ÇOKOLLATË QUMËSHTI ME PORTOKALL DHE LIMON

   

 • ION BREAK ÇOKOLLATË QUMËSHTI

   

 • ION ÇOKOFRETË ME ÇOKOLLATË QUMËSHTI

   

 • ION ÇOKOFRETË ME ÇOKOLLATË QUMËSHTI DHE LAJTHI

   

 • ION ÇOKOFRETË ME ÇOKOLLATË QUMËSHTI DHE LULESHTRYDHE

   

 • POCKET PIE ME MBUSHJE ÇOKOLLATË

   

 • ION KAKAO

   

  • Date 01/02/2018
  • Category ION, ION
 • ION ÇOKOLLATË MINI BAJAME

   

  • Date 01/02/2018
  • Category ION, ION
 • ION ÇOKOLLATË MINI QUMËSHT

   

  • Date 01/02/2018
  • Category ION, ION
 • ION ÇOKOLLATË MINI VEZË LAJTHI

   

  • Date 01/02/2018
  • Category ION, ION
 • ION NOISETTA ÇOKOLLATË QUMËSHTI

   

  • Date 01/02/2018
  • Category ION, ION
 • ION BALOO KARAMELE GJALPI

   

  • Date 01/02/2018
  • Category ION, ION
 • ION ÇOKOKREM NUCREMA

   

 • ION ÇOKOKREM NUCREMA

   

 • ION ÇOKOKREM NUCREMA

   

 • ION ÇOKOKREM NUCREMA DUOCOLOR

   

 • ION ÇOKOKREM NUCREMA VAZO

   

 • ION ÇOKOKREM NUCREMA DUOCOLOR VAZO