• TRATA SARDELE PIKANTE NË VAJ VEGJETAL

   

 • TRATA SARDELE NË SALCË DOMATE

   

 • TRATA SARDELE NË VAJ VEGJETAL

   

 • TRATA SARDELE GAVROS NË VAJ PIKANT

   

 • TRATA SARDELE NË VAJ ULLIRI

   

 • TRATA KALLAMAR NË SALCË PIKANTE

   

 • TRATA TON-SALLATË MEKSIKANE

   

 • TRATA TON-SALLATË ME MISËR

   

 • TRATA TON NË UJË

   

 • TRATA TON NË VAJ LULEDIELLI

   

 • FLOKOS FILETO SHKUMBRI PIKANT ME PERIME

   

 • TRATA FILETO E TYMOSUR

   

 • FLOKOS FILETO SHKUMBRI NË SALCË DOMATE

   

 • DAKOR MISH VIÇI

   

 • DAKOR GJEL DETI NË LËNG NATYRAL

   

 • BARON KËPURDHË COPË DHE KËRCELL

   

 • BARON KËPURDHË COPË DHE KËRCELL