KUSH JEMI NE

Elka S.A. është një nga prodhuesit dhe distributorët kryesorë të produkteve ushqimore në tregun e Ballkanit. Elka S.A. u themelua në vitin 1993 me qëllim importimin dhe shpërndarjen e markave ndërkombëtare në Shqipëri. Tashmë rrjeti i shpërndarjes është zgjeruar duke përfshirë Greqinë, FYROM (Maqedoninë) dhe Kosovën. Që në 2007, Elka S.A. ka prodhuar dhe tregtuar në 26 tregje kruasantet e veta Belino, Replay dhe Daily, të cilat janë fituese të shumë çmimeve. Në 2016 Elka S.A. hodhi në treg patatinat Replay me forma dhe shije të ndryshme.


ZYRAT

Elka S.A.
Vrisera
Gjirokastër, Shqipëri
T: +355 8426 7301
F: +355 8849 0099
E: info@elka-sa.com


SHQIPËRI

KOSOVË


Elka International sh.p.k
Rr. Lidhja e Pejës pn.
Zona Industriale
Prishtinë, Kosovë
T: +381 38 601 292
F: +381 38 245 926
E: info@elkaks.com

Elka International DOOEL Skopje Ul. Bosna i Hercegovina 55 Shkup, Maqedoni T: +389 22619 227 F: +389 22618 853 E: skopje@elka-intl.com.mk

NORTH MACEDONIA

GREQI

Ag. Anargiron 147
Koropi 19 400
Athinë, Greqi
PO Box: 75-59
T: +30 210 6620733
F: +30 210 9855637
E: info@interelka.gr

ZYRAT

 • SHQIPËRI
  Elka S.A.
  Vrisera
  Gjirokastra, Shqipëri
  +355 8426 7301
  info@elka-sa.com
 • KOSOVË
  Elka International sh.p.k
  Rr. Lidhja e Pejës pn
  Zona Industriale
  Prishtinë, Kosovë
  +355 8426 7301
  info@elka-sa.com
 • MAQEDONI
  Elka International
  DOOEL Shkup
  UI. Bosnia dhe Hercegovina 55
  Shkup, Maqedoni
  +355 8426 7301
  info@elka-sa.com
 • GREQI
  Interelka LTD
  Koropi 19 400
  Athinë, Greqi
  PO Box: 75-59
  +30 210 6620733
  info@elka-sa.com